Bohojamie

Loppis på Tyrolen.
Tyrolen öppnade idag med sin loppis så jag och Jonny åkte dit för att fynda lite. Blev en kimono att ha i sommar men annars fanns där inte så mycket roligt. Men alltid roligt att vara tillbaka på Tyrolen. Men var trött som fan när jag kom hem så la mig och vilade i några timmar. Är fortfarande trött som fan så kommer nog somna i soffan sen. Min arm är lite svullen och öm så inte så konstigt jag är trött hela jag. Det tar på krafterna att så ut med en massa smärta. 
 
 
Ny tatuering.
Kom hem från tatueringsstudion för en timme sen ungefär och jag är helt slut nu. Så har bäddat ner mig i soffan och dricker lite tea. Kommer nog stanna i soffan resten av kvällen nu. Men är så jävla nöjd med min nya tatuering. Den är så fin men usch så ont det gjorde. Nu är jag helt svullen och öm om armen. Men inte så jävla konstigt efter allt karvande. Nu ska vi bara färglägga den med om en månad ungefär. Sen är den klar och jag har mamma på armen för evigt. 
 
 
Jävla stress.
Har känt mig stressad hela dagen så nu sitter jag här med världens huvudvärk. Allt har ändå gått bra och smidigt idag och jag har hunnit med allt jag ska, Men stressen har fortfarande inte släppt i kroppen. Men ska alldeles strax gå och lägga mig och hoppas på att jag är så trött och jag däckar. Annars får jag väl ligga där och läsa någon bra bok tills stressen släppt. 
 
Har iallafall fixat en massa ärenden idag och varit hos min tatuerare för att prata om min tatuering. Fick en skiss skickad till mig igår så var lite jag ville ändra. Den kommer bli så fin sen när den är klar. Imorgon ska vi göra linjerna och det svarta och sen blir det färg i slutet av maj. Sen kommer jag ha min fina mamma på armen för evigt. Jag längtar som fan men är riktigt nervös och livrädd för smärtan. Men har ju klarat att göra det en gång och nu ska vi ju bara göra halva typ så kommer ju gå mycket snabbare. Nä dags att sova så jag orkar med allt imorgon.