Bohojamie

Rensat i garderoben.
Blev lite shopping igår för jag kände jag behöver byta ut lite och fixa lite nya höstkläder. Folk anser nog att jag handlar kläder hela tiden och jag köper mycket kläder. Men det är från Spell och nu behövde jag lite vardagskläder. Så rensade ut lite i garderoben idag. Eller lite och lite det blev fyra papperskassar med kläder som jag inte använder längre och sen lite som ska kastas. Så nu har jag plats för mina nya fina kläder när de väl dyker upp. Så har haft fullt upp sen jag slutade jobbet. Men nu är det gjort och det känns så skönt. Men mina fina Spell kläder fick så klart hänga kvar i sovrummet. Kan ju inte göra mig av med dem. 
 
 
Imorgon är det jobb som vanligt och sen ska jag köra ut till huset lite. Måste köra ut med kattmat och det var längesen jag kollade till stället nu. Så blir en liten runda dit imorgon och gosa med katten lite. Sen har jag velat ta en promenad i skogen och se hur den ser ut nu för tiden. Har inte varit ute i vår skog på flera år och efter senaste avverkningen så har jag ingen aning om hur det ser ut. Så rediga skor är nerpackade så jag är redo.
 
Myser med tända ljus.
Är nog bara jag som längtar efter hösten. Då vi ändå hade en dålig och kall sommar kan det lika gärna bli höst nu. Så idag har jag tvättat alla mina stickade tröjor så jag är redo. Har även börjat tända en massa värmeljus på kvällarna och mysiga doftljus. Så har det riktigt mysigt när jag kollar på Morden i Midsomer nerbäddad i soffan. Det är exakt vad jag ska göra nu. Har ätit min kvällsmat och hängt upp tvätten så nu blir det att slappa resten av kvällen. Imorgon har jag frukosten så får stiga upp tidigt. Så behöver ta det lugnt ikväll så jag blir redo för morgondagen.
 
 
Lite uttråkad.
Hade en rolig och händelserik dag på jobbet idag med brandlarmet som gick och en massa slit i disken. Låter inte så roligt men med rätt jobbarkompisar så blir det roligt. Så är nöjd med jobbdagen. Sen stack jag hem och vilade lite innan jag åkte in till stan för att möta upp mamma. Så vi två tog en loppisrunda och sen handlade vi lite mat. Lyckades även komma hem med två nya blommor. Det var längesen jag tog död på några nu så lika bra att passa på när de var billiga. Men nu har jag fixat matlåda till imorgon och tänker ta de lugnt resten av kvällen. Imorgon är det redan onsdag så halva veckan är klar snart.