Bohojamie

Har hunnit med en massa idag.
Vaknade vid åtta i morse pepp som fan på allt. Så vid tio blev det en loppisrunda för jag hade sett en fin citruspress som jag ville ha. Som tur var fanns den kvar. Sen blev det en runda till huset med lite kattmat och andra saker som skulle ut. Där var min bror så roligt att träffa honom lite och snacka. Vid två tidem var jag hemma igen och satte igång att rensa i mitt skafferi. Så har gått igenom alla lådor och packat sånt som ska ges bort och sånt som ska ut till huset. Så nästa vecka blir det en till runda till huset för att fixa lite. Sen blev det att städa hela köket och flytta runt på lite saker. Så nu fick jag plats med min nya fina trälåda jag hittade på jobbet innan jul. Så nu kan jag nog ta det lugnt resten av kvällen. Eller så fortsätter jag att röja här hemma. Lika bra att passa på medan man är taggad på det.
 
 
Healthy body yoga.
Blev ett skönt yogapass idag med. Efter en natt med dålig sömn och sen en lång dag i ett annat kök än vanligt så var det så skönt. Var helt slut efter jobbet och somnade så fort jag kom hem och sen var all energi och lust till något borta. Men jag lyckades ta mig till mattan och köra ett pass. Man ångrar aldrig ett yogapass. Men nu blir det en skön dusch och sen bädda ner mig i soffan lite innan jag ska sova. Börjar inte förrän vid tio imorgon så får sovmorgon.
 
Det märks att träningen ger resultat med för sist jag hade mina Adidas tights var de hur stora som helst. De satt pösigt som fan över rumpan och bara kasade ner. Men nu sitter de som en smäck.
 
Energy practice yoga.
Har känt mig lite vilsen och off de senaste dagarna och jag tycker inte om det alls. Mycket har nog med illamåendet att göra som tar typ all min energi. Men håller inte koll på något och känner mig bara väldigt vilsen. Jag fick åka in och handla innan julafton för jag upptäckte att kylskåpet var tomt och jag hade inget drickbart till julafton. Hade helt missat att man måste handla mat med och inte bara gå till jobbet om dagarna. Så försöker att rätta till det med att komma igång med yogan igen. Så idag blev det ett Energy practice pass. Har varit dålig på att träna yoga den senaste tiden på grund av mycket stress hela tiden. Även därför jag fått magkatarr för det har helt enkelt blivit för mycket för mig. Men efter nyår börjar 30 day yoga journey med Yoga with Adriene. Jag ser så fram emot det och känner mig peppad som fan på att köra igång. Fick även en jättefin träningsdagbok av mamma i julklapp som kommer användas flitigt förhoppningsvis. Så nu hoppas jag att veckan går snabbt så det kan bli nyårfest hemma hos Lindah och Olof med de bästa. Sen jävlar ska det yogas varje dag. (Jag har iallafall fixat allt till nyår men bara för att jag tvingade mig ut idag.)