0 Läs mer >>
Min bil har gnällt som fan när jag svängt och idag började det rycka i ratten med. Så får lite panik att det är något stort fel som kommer kosta en mindre förmögenhet. Så ringde till verkstaden och kunde köra dit direkt så han kunde kolla på det. Så kör han en runda och säger att ljudet kommer från servopumpen och jag blir orolig igen att det ska vara svindyrt och krabbigt att byta. Så var det bara en slangklämma som var dålig så det läckte olja. Så var bara att sätta dit en ny klämma och fylla på ny olja. Så hur lätt som helst att fixa och jag var där i typ en kvart sen kunde jag köra hem igen. Det bästa var att det fan bara kostade 189kr. Så skönt att slippa oroa sig för bilen längre. Min fina, fina bil.
 
 

Oroar mig för mycket.

0 Läs mer >>
Hittade en till snygg Spell klänning på second hand så klickade hem den igår. Så nu är det bara att vänta på att den ska komma hem. Annars så har jag betalat sju miljarder räkningar idag och det är ju inte så jävla roligt. Satt nog i en timme och knappade in siffror. Men nu är allt sånt fixat så det är skönt. Nu håller jag på att laga mat och sen blir det en dusch innan jag ska sova. 
 
 

Lite shopping.

0 Läs mer >>
Vilken lång dag det blev igår men den var trevlig. Jag och min bror åkte ut till huset och fixade lite och hämtade posten. Jag tog äntligen en bild på huset så jag kan visa upp det. Men sen var det hem och vila så jag skulle orka med kvällen och natten sen. Var på konsert med Lina och kollade på massa bra rockband. Men är svårt att vara ute bland en massa folk så lite ångest var det. Men hade med Lina och det kändes bättre. Det var en trevlig kväll men nu är jag trött och känslig som fan.
 
 

Lång lördag.

0 Läs mer >>
Pratar motorcyklar med en kompis och längtar efter sommaren. Vill ha sol och värme nu och kunna hänga ute i huset och bara ha det bra. Men det är många månader tills dess tyvärr. Så nu får jag nöja mig med att bädda ner mig i soffan och kolla på Morden i Midsomer. 
 
 

Sommar och motorcykla...

0 Läs mer >>
Blev en kort dag på jobbet då jag kompade ut vid lunch. Så kunde hem och vila lite och städa undan lite här hemma. Blev dock mer vilande än städande men behövde nog det. Är trött nu och inte så konstigt med denna vintern. Så försöker helt enkelt vila och sova så mycket som kroppen vill. 
 

Så skönt att kompa.

0 Läs mer >>
Hade fullt upp på jobbet idag med en massa härliga människor. Vi fick lite hjälp från andra kök så vi var ett rätt stort gäng som jobbade tillsammans. Det var väldigt kul. Efter jobbet blev det en shoppingrunda med mamma. Så hittade en ny snygg tavla som jag ska försöka hitta en bra plats till. Men nu har jag precis värmt upp mig med lite tea och choklad. Det blåser som fan ute så det är kallt i lägenheten. Men nu ska jag bara laga lite mat och sen kan jag bädda ner mig under filten i soffan.
 
 

Shopping med mamma.

0 Läs mer >>
Hade integrationsutbildning efter jobbet så var riktigt trött när jag kom hem. Men det var rätt intressant och jag tackar inte nej till extra pengarna. Så man får offra sig lite för att tjäna lite mer och vi fick god fika. Men som sagt är jag trött som fan nu. Men har fixat allt för idag så ska bara kolla klart på mitt program på tv och sen sova. Längtar efter sängen nu.
 

Lång dag på jobbet.

0 Läs mer >>
 
 
 
Lyssnade på en spellista på Spotify och plötsligt börjar Jag och min far spelas med Magnus Uggla. Vi hade den låten på pappas begravning och den är så fin. Självklart kom störtfloden och jag började gråta ögonen ur mig men det var bara skönt att få gråta ut lite. Så jag tog och letade upp de andra låtarna vi hade på begravningen med. Denna med Disturbed är så jäkla bra och det tyckte pappa med. Så tänkte dela med mig av den. 
 

Sound of silence.

0 Läs mer >>
 
Är ledsen och nedstämd och känner mig ensam som fan idag. Så har Lady Gaga på repeat nu och försöker gråta bort det mesta. Har försökt att städa lite här hemma och fixa men orken och lusten är inte där. Så ska bara laga lite mat och sen skiter jag i denna dagen och går och lägger mig igen.
 

Million reasons på re...

0 Läs mer >>
Var på loppisrunda igår och sen en sväng hos tatueraren för att boka tid till nästa tatuering. Sen var jag så trött när jag kom hem så jag skulle vila lite. Jag somnade och sov i över fem timmar och vaknade vid halv elva på kvällen. Hela dagen försvann och fick inget gjort här hemma. Men behövde nog sova då verkar det som. Men var ju lite svårt att sova på natten sen och de senaste timmarna har jag legat vaken och undrat hur tidigt man kan stiga upp utan att störa grannarna. Men nu är jag uppe och ska dricka lite tea. Sen ska jag börja på att städa här hemma. Orkar inte leva i denna röran längre.
 
 

Sov bort hela dagen.

0 Läs mer >>
 
Har äntligen fixat en kopia på mammas foto och ramat in det. Så nu har jag fina foton både på mamma och pappa. Nu kan jag även gå till min tatuerare och boka in en tid för min mamma tatuering. Kommer bli så fint att ha henne på armen. Men det får jag ta på lördag om jag hinner. 
Annars har jag haft en rätt lugn dag idag. Jobbet har gått bra fast fick ta en smärtstillande för min handled. Men den mår ändå mycket bättre nu än förra veckan så det går framåt. Sen har jag tagit det lugnt här hemma och bara lagat mat och slappat. Imorgon är det äntligen fredag och det är så skönt. För det har varit en väldigt lång vecka.
 

Fina mamma.

0 Läs mer >>
Hade en jobbig dag igår och den avslutades med migrän. Låg i soffan med bultande huvud och illamående och skulle bara blunda lite tills huvudvärkstabletten började värka. Sen somnade jag och sov till halv tio och vaknade med panik. Blev inget tvättande av håret eller matlagning igår. Men inte så konstigt efter min dag. Var hos Thomas och vi pratade igenom allt som vi undvikit ett tag. Det blev så att vi gjorde slut. Vi är inte på samma ställe i livet och vill olika saker. Så det var det bästa för oss kände vi. Men det är tråkigt som fan och ja min kropp reagerade ju efter det med. Har bara haft migrän en gång tidigare i livet och det är inget jag vill ha igen. Men som tur var så var det borta till idag och har bara haft lite huvudvärk som inte var så farlig idag. så nu har jag gjort allt jag skulle fixat igår och ska ta och laga lite mat sen och ta en lång skön dusch. 
 
 
 

Migrän.