Bohojamie

Oroar mig för mycket.
Min bil har gnällt som fan när jag svängt och idag började det rycka i ratten med. Så får lite panik att det är något stort fel som kommer kosta en mindre förmögenhet. Så ringde till verkstaden och kunde köra dit direkt så han kunde kolla på det. Så kör han en runda och säger att ljudet kommer från servopumpen och jag blir orolig igen att det ska vara svindyrt och krabbigt att byta. Så var det bara en slangklämma som var dålig så det läckte olja. Så var bara att sätta dit en ny klämma och fylla på ny olja. Så hur lätt som helst att fixa och jag var där i typ en kvart sen kunde jag köra hem igen. Det bästa var att det fan bara kostade 189kr. Så skönt att slippa oroa sig för bilen längre. Min fina, fina bil.
 
 
Lite shopping.
Hittade en till snygg Spell klänning på second hand så klickade hem den igår. Så nu är det bara att vänta på att den ska komma hem. Annars så har jag betalat sju miljarder räkningar idag och det är ju inte så jävla roligt. Satt nog i en timme och knappade in siffror. Men nu är allt sånt fixat så det är skönt. Nu håller jag på att laga mat och sen blir det en dusch innan jag ska sova. 
 
 
Lång lördag.
Vilken lång dag det blev igår men den var trevlig. Jag och min bror åkte ut till huset och fixade lite och hämtade posten. Jag tog äntligen en bild på huset så jag kan visa upp det. Men sen var det hem och vila så jag skulle orka med kvällen och natten sen. Var på konsert med Lina och kollade på massa bra rockband. Men är svårt att vara ute bland en massa folk så lite ångest var det. Men hade med Lina och det kändes bättre. Det var en trevlig kväll men nu är jag trött och känslig som fan.