Bohojamie

Kaktus!
Fick hem lite paket idag så jag hade lite roligt när jag var hemma sjuk. Så nu har jag lite nytt smink och peeling till ansiktet och en ny fin kaktuslampa. Mamma hittade en snygg orm till mig på second hand med och den passar perfekt vid lampan. Så nu är det fint i hallen med. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slappa framför tv:n. Imorgon är det jobb och personalmöte som väntar. 
 
 
Restless spirit.
 
Har varit hemma sjuk med feber sen igår. Kunde inte sova natten till igår för febern och låg mest och vred och vände på mig. Men gick till jobbet ändå för jag var feberfri. Men den kom tillbaka så fick gå hem från jobbet och gå och lägga mig igen. Så blev en slö dag med massa sömn och alvedon igår. Är hemma från jobbet och vilar upp mig idag med. Men har inte haft feber sen sent igår så förhoppningsvis så hjälpte vilan. Så imorgon blir det nog jobb igen och det är rött skönt. Blir rastlös som fan av att sitta hemma och bara glo på tv. 
 
 
Promenad i dimman.
Har bara legat i soffan och sovit hela dagen så kände att jag behövde få komma ut lite. Så körde ut till Angelstad och tog en skön skogspromenad. Var lite läskigt att gå mitt i skogen med all dimma och en massa hundar som skällde och kyrkklockorna som ringde inne i byn. Men var inga troll eller inavlade hillbillys som kom och kidnappade mig så allt är lugnt. Nu har jag precis värmt upp mig med lite varm choklad igen för det var väldigt kallt och rått ute.