0 Läs mer >>
Körde ner till Olofström idag för att besöka graven och gå på loppis. Pappa och jag brukade alltid åka till en loppis där när vi var på semester. Så passade på idag då jag vet att de har öppet på måndagar. Men hittade inget roligt att köpa men kul att åka dit ändå. Sen blev det en runda till graven för en fika med pappa. Satte lite nya fina blommor på graven och gjorde fint igen. Sen blev det en snabbrunda ner till sjön innan jag körde hem igen. Så har varit borta nästan hela dagen. Nu har jag duschat och ätit kvällsmat och ligger nerbäddad i soffan. Är jättetrött så kommer nog somna i soffan snart.
 

Olofström.

0 Läs mer >>
Har inte varit på topp idag för min mage gör ont som fan. Vet inte riktigt varför men jobbigt är det. Så har mest tagit det lugnt och läst ut en till bok. Sen när det började åska drog jag ut allt och gick och la mig igen. Det var så mörkt och jobbigt så lika bra att sova igenom det. Men nu är jag vaken och ska försöka äta lite mat och hoppas på att magen inte blir värre. Sen blir det att kolla på en av mina nya filmer och bara ta det lugnt i soffan. 
 
Mina fina rosor jag köpte igår.
 

Ont i magen.

0 Läs mer >>
Var inne i stan idag för att hämta ut mitt paket med smink jag beställt. Fick världens största låda för lite smink. Roligt med stora paket men lite dumt när den mest består av bubbelplast. Fick iallafall mina nya fina penslar och de är så snygga och funkar bra som fan. Sen blev det hem och diska och städa undan lite innan jag körde min yoga. Så nu ligger jag i soffan svettig som fan efter 30 minuter yoga. Ska snart laga lite mat för börjar bli hungrig nu. Sen blir det att slappa i soffan med en bok tror jag. Har fortfarande inte läst ut min nya Hillman.
 
 

Jag har fått paket.

0 Läs mer >>
Ligger nerbäddad i soffan nu med jättejobbig huvudvärk. Körde Nicolina till tåget och sen när jag kom hem var jag helt slut. Har ändå haft en lugn dag idag och bara varit inne och handlat lite nu när lönen trillade in. Men det blev visst för mycket för mig ändå. Så tänker spendera kvällen här i soffan nu. Finns en risk att jag somnar snart men då vaknar jag förhoppningsvis upp utan huvudvärk imorgon. 

Ont i huvudet.

0 Läs mer >>
Har varit slö och trött i kroppen idag och lite nedstämd. Så har mest tagit det lugnt idag. Jag har kollat på dålig tv och läst i min nya Hillman bok. Men lyckades ta mig upp på mattan och körde 35 minuter yoga så det var skönt. Men nu är jag trött så ska ta en skön dusch och sen bädda ner mig framför tv:n. Är ju X-men på tv idag med. Perfekt att somna till. 
 
 

Så slö idag.

0 Läs mer >>
Blev en liten loppisrunda innan idag men köpte bara en dvd så fanns inte så mycket roligt. Men var inne och handlade lite med så resan var inte förgäves. Men sen när jag kommit hem hade jag fått en ny Hillman bok i brevlådan. Vann den på tradera i söndags och fick den redan. Så nu har jag lite roligt att läsa igen. Annars har jag mest tvättat och vilat idag. Har precis kört ett yogapass och det var så skönt. Så nu kan jag bädda ner mig i soffan framför X-men och ta det lugnt. 
 
 

Lugn dag.

0 Läs mer >>
Fick ont i tungan när jag höll på att klippa gräsmattan i söndags. Sen på kvällen när jag kommit hem svullnade ena sidan av halsen upp. Så jag var större över halsen än min kind och blev orolig som fan. Ringde 1177 men de visste inget utan var bara att ta Alvedon och gå och lägga mig. Men stack in till Nicolina och fick lite allergimedicin av henne. Sen när jag kom hem googlade jag runt lite och visade sig att jag hade en spottkörtelsten som gjorde att jag var helt svullen och hade ont. Så under tungan satt en pytteliten sten som bara var att plocka bort. Sen tog det typ 10 minuter och sen slutade det göra ont i tungan och morgonen efter var nästan all svullnad borta. Så får äta lite Alvedon nu och äta sura saker så jag rensar ut körtlarna. Men så typiskt mig att råka ut för saker som ingen någonsin hört talas om. Vem fan vet att man kan få en sten som blockerar salivet och få hela ansiktet att svullna upp.
 
Idag mår jag mycket bättre. Var som sagt lite svullen igår men kunde äta igen och hade inte ont någonstans. Men kör en liten alvedonkur nu så det inte blir någon inflammation någonstans.
 

Så blev man sjuk.

0 Läs mer >>
 
Mådde inte alls bra igår så blev bara en snabb loppisrunda med Jonny och den hem och vila. Så sov mest och läst i min bok. Men det var rätt skönt det med. Men idag så är jag ute i huset och klipper gräset. Har gjort halva gräsmattan på baksidan nu så har kommit en bit. Just nu väntar jag på att batteriet ska ladda klart innan jag kör igång igen. Vi köpte ett extra batteri i fredags men man får ändå vänta lite. Men man behöver en liten paus ibland så det gör inget. Men skulle väldigt gärna vilja bli klar nu så jag kan köra hem igen. Jag börjar bli väldigt trött i kroppen.
 

Gräsklipparen går var...

0 Läs mer >>
Har spenderat dagen med familjen i Helsingör. Har varit en lång dag men riktigt mysig. Har ätit en massa gott och shoppat lite roligt. Var lite tråkigt att det skulle regna men vi hade ändå tur och slapp de värsta skurarna. Men nu kommer jag nog somna i soffan rätt snart. Är så förbannat trött nu.
 

Helsingör med familje...

0 Läs mer >>
Hade så tråkigt hemma själv så jag tvingade med min bror på lite picknick. Vi åker till Angelstad och körde runt där vi växte upp och kollade runt. Så det var riktigt mysigt. Sen körde vi ner till sjön och hade picknick och solade. Hade tänkt att yoga lite nu men har sån träningsvärk i benen efter gårdagen. Sen är det varmt som fan i lägenheten så tror jag skippar det. Kanske senare när det blivit svalare. Har fått nog med träning ändå. 
 

Picknick nere vid sjö...

0 Läs mer >>
Har haft fullt upp hela dagen med att klippa gräset ute vid huset. Så fick klart hela framsidan idag och sen tog jag kväll. Har även hunnit med sommarens första dopp och sola lite och läsa ut min bok. Så har slitit rumpan av mig men ändå kunnat njuta av solen idag. Men nu är jag trött som fan. Ska ta en väldigt välbehövlig dusch snart och sen sova. Behöver det nu.
 
 

Lång dag ute i huset.

0 Läs mer >>
Har haft fullt upp idag med att tvätta och städa. Men blev lite roande nu ikväll när det blev spelkväll med vänner. Så fick testa vr spel för första gången. Det var rätt roligt faktiskt att desarmera bomber. Sen blev det att handla och hem och ta en snabbdusch. Så nu ska jag bädda ner mig i soffan framför Morden i Midsomer. Sen imorgon blir det att åka ut till huset och klippa gräset. Fullt upp hela tiden.
 

Städning och bomber.