Bohojamie

Olofström.
Körde ner till Olofström idag för att besöka graven och gå på loppis. Pappa och jag brukade alltid åka till en loppis där när vi var på semester. Så passade på idag då jag vet att de har öppet på måndagar. Men hittade inget roligt att köpa men kul att åka dit ändå. Sen blev det en runda till graven för en fika med pappa. Satte lite nya fina blommor på graven och gjorde fint igen. Sen blev det en snabbrunda ner till sjön innan jag körde hem igen. Så har varit borta nästan hela dagen. Nu har jag duschat och ätit kvällsmat och ligger nerbäddad i soffan. Är jättetrött så kommer nog somna i soffan snart.
 
Ont i magen.
Har inte varit på topp idag för min mage gör ont som fan. Vet inte riktigt varför men jobbigt är det. Så har mest tagit det lugnt och läst ut en till bok. Sen när det började åska drog jag ut allt och gick och la mig igen. Det var så mörkt och jobbigt så lika bra att sova igenom det. Men nu är jag vaken och ska försöka äta lite mat och hoppas på att magen inte blir värre. Sen blir det att kolla på en av mina nya filmer och bara ta det lugnt i soffan. 
 
Mina fina rosor jag köpte igår.
 
Jag har fått paket.
Var inne i stan idag för att hämta ut mitt paket med smink jag beställt. Fick världens största låda för lite smink. Roligt med stora paket men lite dumt när den mest består av bubbelplast. Fick iallafall mina nya fina penslar och de är så snygga och funkar bra som fan. Sen blev det hem och diska och städa undan lite innan jag körde min yoga. Så nu ligger jag i soffan svettig som fan efter 30 minuter yoga. Ska snart laga lite mat för börjar bli hungrig nu. Sen blir det att slappa i soffan med en bok tror jag. Har fortfarande inte läst ut min nya Hillman.