Bohojamie

Äntligen helg.
Har varit så förbannat trött hela veckan så behöver lite helg nu. Kommer nog sova bort det mesta men blir iallafall lite loppis imorgon. Får se om jag hittar något roligt. Ska kanske kolla på en ny dator med. Min är så jävla slö nu så behöver en ny tror jag. Får se vad det finns för roligt. Behöver muntras upp lite nu så då får man shoppa. Eller inte. Eller kanske lite.
 
Varannan dag humör.
Blir så trött på mig själv ibland. Denna veckan har jag varit glad och pigg och allt funkar ena dagen och sen trött och dumma tankar och ont i hela kroppen nästa dag. Orkar inte må dåligt men så kommer de där jävla dagarna och förstör allt. Idag har jag haft ont i magen hela dagen och varit så jävla trött. Sov i typ fyra timmar när jag kom hem idag. Hade kunnat sova ännu mer men kan inte sova bort hela dagen. Sen vill jag gärna kunna sova i natt. Så hoppas verkligen jag kan sova i natt och vara lite piggare imorgon.
 
Tog en runda till sjön.
Jag har länge tänkt att jag ska köra ut till Angelstad och parkera bilen och sen ta en lång skön promenad. Både för att det är roligt att kolla runt där jag växte upp och för att jag behöver motion. Så idag tog jag tag i det och slutade slappa i soffan. Det blev en promenad på 40 minuter vilket är lagom och sen körde jag vidare till sjön. Så satt i solen och blåsten och njöt lite. Hade en väldigt jobbig dag igår så det var så skönt att få rensa tankarna lite och bara gå runt och kolla på hus och njuta av solen. Så kommer garanterat att göra om det. Förhoppningsvis rätt regelbundet med. Men nu är jag hemma och har precis ätit lite mat som jag köpte med mig hem. Ska alldeles strax hämta upp tvätten och sen diska. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort så jag bara kan bädda ner mig i soffan sen. För idag börjar Morden i Midsomer och som jag längtat. Bästa på hela året.