Bohojamie

Äntligen lite fredag.
Sov dåligt som fan i natt och hade en lång dag på jobbet så är trött som fan ikväll. Men nu är det äntligen helg och det är så skönt. Imorgon ska jag och Jonny ut till huset och fixa med bilen. Nu ska sommardäcken på för nu är det vår. Men nu ska jag somna i soffan lite. 
 
Deppigt väder.
Hade en väldigt bra morgon efter en god natts sömn. Men ju mer dagen gick och det regnade mer och mer så blev jag tröttare och surare. Så sitter i soffan nu och är inte alls på humör. Men kan ta det lugnt ikväll och kolla på lite mer Sons of anarchy. Imorgon är det fredag och det är så skönt. Behöver helg nu och vila upp mig. Fast på lördag blir det att byta till sommardäck så då blir det att jobba och kämpa då med. Men min bror hjälper mig så det ska nog gå bra. Fast känns mest skönt för då är det verkligen vår och det betyder snart sommar. 
 
Älskar mitt nya läppstift jag har på bilden. Fick hem en massa fint smink igår.
Leopard maxi skirt.
Fick hem min nya fina spellkjol idag och den är så fin. Vill fan ha sommar nu! Fick även hem lite nytt smink jag beställt så har fina röda läppar på bilderna. Tyckte verkligen om de läppstiften för de blir matta och snygga som fan. Så känner mig fin som fan nu. Kan behöva det efter denna kaosdag på jobbet. Allt som kan gå fel ska ju gå fel. Men snart helg nu.