Bohojamie

Huvudvärk.
Trött som fan och huvudet värker efter en lång dag på jobbet med både börja tidigt och personalmöte efter jobbet. Så ska bli skönt att få gå och lägga sig snart. Allt är klart för kvällen och nu kollar jag på Broadchurch och skickat meddelande med en massa folk. Så skönt att bara få slappa i soffan lite.
 
Middag hos mamma.
Körde in till mamma ikväll för att tvätta mina fina Spell kläder som ska tvättas förhand. Så då blev det lite middag med henne och Jonny och lite mors dag firande. Så köpte med fina blommor och ett doftljus som luktar så gott. Så mamma blev glad hoppas jag. Men nu sitter jag hemma i soffan. Jag har precis duschat och klippt av alla naglar. Bröt typ tre naglar på jobbet idag så nu fick alla ryka. Ska snart gå och lägga mig. Har frukosten imorgon så blir att stiga upp tidigt. Men det ska nog gå bra. Sen efter jobbet blir det personalmöte. Så blir en lång dag imorgon.
 
Hade behövt längre helg.
Usch vad trött jag var idag och ville verkligen inte stiga upp. Men det är måndag så bara att stiga upp och ta sig till jobbet. Men jobbet gick bra så det var skönt. Har varit en smidig dag idag så behövde inte ens jobba över. Så har bara tagit det lugnt här hemma sen. Lagade mat som inte smakade något så fick kasta i några kilo kryddor till. Tyckte jag kryddade så förbannat mycket men uppenbarligen inte tillräckligt. Men det blev ändå gott tillsist. Så är mätt nu och ska hoppa in i duschen och sen kolla lite Sons of anarchy innan jag ska sova.