Bohojamie

Lite nytt till köket.
Var inne på second hand affären idag efter jobbet för att se om köksön som de lagt upp bild på fortfarande fanns kvar. Det fanns den och den är så söt. Behöver mer förvaring i mitt kök men har inte plats med fler hyllor. Så denna lilla köksön blir perfekt för jag tog ner klaffen på mitt köksbord och satte denna framför som bord istället. Sen är den bara att rulla iväg om jag behöver göra bordet stort igen. Så jag är så nöjd och särskilt när den bara kostade 150kr. Ibland har man fan tur för min jobbarkompis sa att den fanns där redan i lördags. Så fattar inte riktigt att ingen köpt den för den är ju så fin. Så äntligen har jag någonstans att sätta mina tallrikar som bara tar plats på bänken annars. Sen har jag lite korgar jag kan fylla så detta blir perfekt.
 
 
 
Yoga for zombies.
Gjorde ett roligt yogapass idag för zombies. Perfekt för att få ny energi och lite liv igen. Då jag var dålig på att träna förra veckan var det skönt med ett lite roligare och skämtsammare yogapass idag. Men efter gårdagens power yoga så var det riktigt jobbigt med sidplankan idag igen. Usch vad mina armar skakade. Men så skönt med lite styrka och inte bara stretching. Men två pass med armar och mage två dagar på raken är fan rätt jobbigt. Men förhoppningsvis så blir magen lite tightare av det. 
 
 
Äntligen vintertid.
Vaknade upp pigg och utvilad idag och det var så skönt. Ingen huvudvärk och inget ont någonstans. Så hade tänkt ta en lugn dag hemma med en massa yoga. Men så fort jag bestämt mig för det så ringde grannen vid huset och sa att kattmaten var slut. Så blev att sticka in till affären och handla och sen ut till huset. Men det var rätt mysigt och fick en del fixat som att kolla oljan i bilen och städa ur den lite. Får passa på att vara lite duktig när man väl är där ute. Men nu har jag precis avslutat min yoga för idag. Har knappt blivit någon träning alls denna veckan för jag har varit stressad och haft ont i ryggen. Så riktigt skönt med ett power yoga pass nu. Bästa avslutet på veckan att svettas riktigt och känna hur musklerna skakar av ansträngning.