Bohojamie

Loppislördag.
Tvingade upp Jonny och Nicolina lite extra tidigt för att vara först in på Erikshjälpen idag. De hade lagt upp en bild på lite Morden i Midsomer som jag ville ha och en söt glasananas. Så stog och hängde på låset innan de öppnade med en massa pensionärer. Men fick allt jag ville och lite till så blev riktigt nöjd. Sen blev det en runda till Slussen där det var halva priset på allt. Så hittade lite böcker och en skål till mamma och fick stå i kö i typ en halvtimme. Men sen tog vi en god fika så man fick tillbaka energin igen. Så har haft en väldigt bra dag med en massa fynd.
Nu ska jag snart iväg på mörkerrally så hoppas det blir roligt. Känner mig rätt trött så vill mest vara hemma och kolla på Morden i Midsomer. Men förhoppningsvis så tar det inte hela kvällen.
 
 
Fun and fearless yoga.
Körde lite flexible, fearless and fun yoga idag och det var så skönt. Märker att jag börjar bli smidigare och starkare för var dag. Det är så roligt att träna då. Jag blir motiverad av att skriva upp all träning jag gör i min kalender men nu när man även ser och märker resultatet så blir jag ännu mer motiverad. Det enda som är lite illa är att alla mina nya byxor börjar bli förstora i midjan. Men så skönt att magen börjar bli platt och fin. Sen hoppas jag att rumpan fortsätter att bli större så det kompenserar min smala midja. Har fan inte råd att köpa en ny garderob igen. Men kanske får investera i lite nya skärp.
 
 
Jag vill sova.
Har sovit väldigt dåligt hela denna veckan och det är så jobbigt. I natt sov jag inte alls bra så var trött som fan när jag skulle stiga upp. Hade även frukosten så klockan ringde ju extra tidigt med. Men jobbet gick bra ändå och skällde bara lite på barnen och trodde jag skulle bli galen ett tag. De är väldigt söta barnen men väldigt tålamodsprövande ibland.  Men nu är det bara fredagen kvar. Så ska bara fixa lite mat och sen duscha och sen blir det att gå och lägga sig. Sen hoppas jag på bättre sömn i natt så fredagen går smidigt.