Bohojamie

Roadtrip.
Har varit iväg halva dagen med att åka runt med Anders från veteranbilklubben. Vi skulle till Piggaboda kvarn men sen blev det även Målaskog, fika och en runda ut till huset. Så har haft en väldigt trevlig dag men usch så trött jag är nu. Borde egentligen bara hoppa in i duschen och sen somna i soffan. Låter ju faktiskt som en bra idé.
 
 
En sån bra dag.
Sov tills larmet ringde imorse och slapp vakna 1,5 timme innan och inte kunna somna om. Så var faktiskt rätt utvilad i morse. Det var riktigt skönt och har hållt mig pigg genom hela dagen. Kanske att penicillinet gjorde mig lite extra trött. Har även höjt dosen på mina D-vitamin men det borde inte märkas redan. Men jobbet gick bra vilket var skönt och sen blev det shopping med mamma. Hade en hel lista på saker som behövdes. Hittade allt så nu ska en ny brevlåda upp innan den gamla trillar i backen. Men får hjälp med det imorgon av Anders. Vet inte varför men blev så glad över att köpa tråkiga saker men som jag verkligen behöver. Som en ny brevlåda, en dammvippa och fönsterhakar. Inget roligt alls men blev glad ändå. Men blev lite roligare shopping när jag kom hem sen och hittade en ny fin kaktuslampa. Så det blir en födelsedagspresent till mig sen. Den är så stor och fin och kommer bli perfekt här hemma. Vem behöver inte en 71cm hög kaktuslampa egentligen?
 
 
Så trött och hängig.
Har varit extra trött och hängig nu medan jag ätit penicillin och jag mår inte alls bra av det. Jag tar maxdos av D-vitamin varje dag för min ibs så är inte brist på det. Så misstänker att jag har brist på B12. Så ska testa det för det stämmer fan in på alla symptom nästan. Man kan få det när man har ibs så skulle inte förvåna mig om det orsakar en del av mina bekymmer. Hade ju varit väldigt skönt om min depression försvann och jag fick tillbaka matlusten. Jag är så trött på att känna mig svag och orkeslös.