Bohojamie

Hemma sjuk.
Jag hatar att vara sjuk. Jag känner mig så besvärlig som inte kan gå till jobbet utan måste stanna hemma. Men hade fan inte gjort någon nytta på jobbet nu. Febern gör att jag inte orkar någonting alls. Sen känner mig mig ännu mer besvärlig för att jag var tvungen att be om ledigt på fredag. Men måste ner till Blekinge och fixa med pappas gravsten som kommer då. Jag får fan åka ner även om jag fortfarande har feber för jag tänker inte missa det. Min chef var snäll och gav mig ledigt trots mindre kaos på jobbet. Så väldigt tacksam för det. 
Men nu sitter jag här och dricker varm choklad och försöker bli av med skuldkänslorna. Jag kan ju inte hjälpa att jag blev förkyld. På måndag är det en ny vecka med nya friska tag igen. Imorgon ska jag försöka vila utan att må dåligt över det. 
Så nöjd med min nya byrå.
Äntligen dök min nya byrå upp och en till kamera. Har ingen instant från Fujifilm men har tänkt att köpa länge så passade på nu. Så här kommer en tråkig före bild och väldigt fina efter bilder.
 
Före
 
Efter
 
Har fan jobbat bra idag.
Äntligen är allt skräp och skrot borta från pappas gård. Där är fortfarande lite att fixa men det blir en annan vecka. Men har fan jobbat på bra denna veckan med att städa. Fick ju lite hjälp vilket var bra för jag pajade ju knät. Men knäna mår bra igen och all smärta är borta. Så idag blev det att fylla kärrorna och så kördes de iväg till tippen. 
Nu sitter jag och väntar på en byrå som jag ska köpa. Så jag hoppas hon dyker upp snart så jag kan få ut alla mina saker i hallen igen. Men det gör hon nog snart. Ska ta och laga mat så länge så har jag något att göra.