Bohojamie

Lite shopping.
Åhh har äntligen köpt en fin saltstenslampa och den lyser så fint i mitt sovrum nu. Köpte lite kristaller när jag och mamma var och handlade i måndags och igår hittade jag en bok om kristaller på rean. Så idag var jag och köpte boken och lite fler kristaller. Så nu har jag lite att roa mig med. Har velat fördjupa mig lite mer i det andliga ett tag nu. Så nu har jag lite att börja med.
 
 
Så stressad.
Fick ett meddelande igår att det var styrelsemöte med veteranbilklubben vid sju igår. Då jag precis blivit invald i styrelsen så var det mitt första möte. Det var faktiskt rätt roligt. De gamla gubbarna är faktiskt väldigt roliga och de är så snälla mot mig. Så hade en väldigt rolig kväll med god fika men var inte hemma förrän vid halv tio. Så jag fick stressa som fan med att hinna duscha och äta innan jag skulle sova. Så den där stressen har suttit kvar idag och jag har varit väldigt trött och bara velat hem och kunnat ta det lugnt. Men självklart så fortsatte stressen när jag kom hem. Har egentligen inte gjort så mycket men känner mig stressad i kroppen ändå, Så ska snart gå och lägga mig och hoppas på att det går över till imorgon. Men först ska jag föra lite oväsen och föna håret torrt. Kommer frysa ihjäl om jag går och lägger mig med blött hår.
 
Rensat och kastat.
Hoppa upp ur sängen i morse efter typ 11 timmars sömn. Var hur pigg och glad som helst. Så efter lite god frukost blev det att sticka in till stan och slänga alla jävla kassar med reklam som jag samlat på mig. Tänker alltid att när jag fyllt en så sätter jag den i bilen och slänger nästa gång jag ska handla. Ändå så står jag där med sju fulla papperskassar som tar upp hela trappen. Men nu är det slängt och sorterat. Då var det bara att fortsätta att städa i trappen och bära ner mitt skrivbord till förrådet. Det var jobbigt som fan att göra själv. Men det blev gjort. Nu har jag precis gjort lite broccolibiffar som ska in i frysen. Sen ska jag snart ner och hämta tvätten. Men nu är jag trött som fan. Så ska göra lite god middag och sen blir det att slappa resten av kvällen. Kanske hinner med lite yoga också
 
Kolla vilka fina lådor jag hittade när jag städade i trappen. Perfekta till småsaker som smycken.