Bohojamie

Kan det inte sluta snart?
Sista dagen av januari imorgon och så skönt det ska bli. Känns som denna månaden har hållt på i en evighet. Känns kanske så med för jag varit sjuk nu och det vill inte försvinna. Är fortfarande storig och hostig så kan inte träna än. Testade att göra lite yoga för någon dag sen med blev mest bara skakigt och dåligt. Så hoppas att jag kan ta tag i träningen igen till helgen. Vill verkligen avsluta mina 30 dagar av yoga. Men nu är det mest fokus på att orka med jobbet och sen vila när jag kommer hem. Träningen får komma sen.
 
Jobb igen.
 
Idag var det dags för jobb igen efter min förkylning men det gick bra. Blev till och med lite övertid. Men usch så trött jag var när jag kom hem. Kunde inte sova alls i natt så somnade i två timmar så fort jag kom hem. Men det gjorde inte så mycket för hade inget planerat idag iallafall. Men nu har jag bäddat ner mig i soffan framför en film med lite tea. Har tagit en varm skön dusch så är redo för att slappa lite nu. Sen hoppas jag att jag kommer kunna sova i natt. Men det är snart fullmåne så finns en risk att sömnen uteblir i natt med.
 
Äntligen dags för yoga.
Det mesta av förkylningen har gått över så ska bara få ut allt snor ur hjärnan med. Så ska försöka mig på ett kort yogapass idag och känna hur det känns. Just nu har jag ont som fan i kroppen och behöver få stretcha ut den ordentligt. Sen ska jag nog klara av jobbet imorgon utan större problem. Annars har jag haft en rätt tråkig och dålig dag idag. Så har försökt att pigga upp mig själv med lite nya fina växter och nya sängkläder. Funkar väl inte så förbannat bra men är så när man känner sig lite sviken.