Bohojamie

Äntligen fri.
Äntligen är jag klar med lägenheten och kan fokusera på huset och faktiskt hinna ha lite semester. Gjorde det sista idag och lämnade över nycklarna. Så kommer sova så gott i natt när jag slipper ångesten över det. Jag har haft det bra i lägenheten men efter pappas död har jag inte trivts så bra där. Har inte kunnat sova redigt på väldigt länge. Nu sover jag hur bra som helst i huset så ser det som ett bra tecken. Vattnet har ju krånglat och behöva stå ut med mer och mer måsten som sätts på en trots att man hyr är inte roligt. Sen när hyran höjdes med 500 efter nyår så var det inte så roligt att bo där längre. Förväntar mig att problem med vattentrycket ska tas på allvar när man helt plötsligt ska betala 500 mer. Men inget gjordes och kändes som hela lägenheten höll på att trilla sönder ibland. Men nu har jag mitt hus och det är så skönt. Älskar mitt hus.
 
Står inte ut i värmen.
Har spenderat veckan med att städa i lägenheten och sen dö i sängen helt slut. Man orkar inte så mycket i denna värmen. Men nu är det bara golven i tre rum kvar att städa i lägenheten och det tar jag imorgon. Men trots en massa städning har jag kunnat njuta lite av semestern. Har badat två kvällar på raden. Kanske till och med lyckas bada någon gång till. Nästa vecka ska jag bara njuta av min sista semestervecka. Ska försöka ta mig ner till Blekinge en dag. Måste fan ner till Blekinge en dag.
 
 
 
Första badet för i år.
Världens badkruka har faktiskt tagit första doppet för i år. Efter mycket gnäll så lyckades jag faktiskt doppa mig. Men det var riktigt skönt när jag väl hade doppat mig. Det behövdes efter denna varma dagen. Har varit inne i stan och handlat och packat bilen tillsammans med min bror. Sen blev det hem och vänta på att Anders skulle hjälpa mig att skruva upp lite saker på väggarna. Så nu har jag krokar och hyllor lite överallt där det behövs. Så glad att han kunde hjälpa mig för hade fan inte klarat det själv. Det blev så fint men fan vad svettigt och jobbigt det var. Så en runda till sjön var behövlig. Så nu kan jag äntligen fixa lite mer här hemma och packa upp saker och ställa där de ska vara. Men nu tar jag kväll och ska bara slappa och kolla på Morden i Midsomer.