Bohojamie

Mitt hus.
Var ute vid pappas hus så passade på att äta lunch på trappan till mitt hus. Jag har inte fått nycklarna än så kunde inte gå in. Men hade det mysigt ute i trädgården och kollade hur det gick för mina hallon och blåbär. Sen kunde ju ingen hindra mig från att ta foton in genom fönstren. De blev inte så bra men man ser lite hur mysigt det är i huset. Försökte även klättra upp på andra våningen men fegade ur halvvägs upp på stegen. Så det var bara att klättra ner igen.
 
 
Mysig kväll hos mamma.
Sitter hemma hos mamma och slökollar på tv. Vi har tvättat mina Spellkläder så de är redo för flytten. Hyresvärden ringde idag så får nog nycklarna vilken dag som helst. Så kan jag börja flytta in lite medan de fixar det som är slitet. Så imorgon blir det en runda till Bölminge med lite saker och sen blir det en kväll med mamma igen. Men sen tänker jag ta det lugnt resten av veckan. Är så stressad i kroppen och har ångest. Så måste ta det lugnt och göra ingenting. Kanske blir en runda till Bölminge i helgen med. Kan behöva en helg utan telefon och internet. Särskilt om jag har nycklarna till huset. 
Dagen efter midsommar.
Har spenderat nästan hela dagen i soffan för usch så trött jag är. Hade riktigt roligt igår vilket resulterade i att jag inte var i säng förrän vid halv fyra. Men började dagen med att vara ledsen som fan och satt och grät i telefonen med mamma. Så hade verkligen ingen lust eller ork till något. Men ville verkligen inte sitta hemma själv för det skulle bara göra det värre. Jag är väldigt glad för det nu för jag behövde verkligen ha mina vänner runt mig. Sen fick man lite nya vänner med vilket var riktigt roligt. Men det har inte blivit mycket gjort idag. Har diskat och gått en promenad för lite frisk luft men sen blev det soffan direkt igen. Men det är så dagen efter midsommar.