Bohojamie

Villa Liljenborg.
Nu är jag äntligen nere i Jämshög på Villa Liljenborg. Känns som jag kört i en evighet men tar bara 1.5 timme. Men med brunch och shopping på ikea så tar det lite längre tid. Men nu sitter jag i mitt dubbelrum och fikar lite. Fick ett dubbelrum till priset av ett enkelrum för han tyckte det var ett fint rum så det kunde jag få bo i. Jag klagar inte på större säng och större badrum. Så jag är riktigt nöjd. Men nu ska jag snart ner till graven och göra fint med blommor och ljus. Sen blir det att köra en runda och kolla lite. Det var marknad inne i Olofström men vet inte om jag ska dit. Kanske efter jag varit på antikaffären och kollat böcker. Men först fika klart.
 
 
Imorgon blir det Blekinge.
Tog en paus i packandet nu för att äta lite mat. Har varit så trött idag men nu är det mesta inför morgondagen fixat. Ska bara diska lite snabbt och hänga upp tvätten. Sen blir det att sova så jag orkar köra imorgon. Det blir som vanligt brunch på ikea och sen lite shopping. Men sen blir det ner till Olofström och villa Liljenborg. Så kommer ha en lugn helg med att fixa med graven och sen bara slappa och läsa massa böcker. Denna gången har jag faktiskt kommit ihåg att packa ner dem så jag inte behöver köpa nya. Fast det skadar ju aldrig om man råkar komma hem med en ny bok. 
 
Bild från stugan nere i Blekinge. Någon dag ska jag hyra den igen tillsammans med familjen.
Så trött.
Kan verkligen inte sova på nätterna och det är så jobbigt. Sommartiden och fullmånen vill mig inte väl alls. Så spenderar dagarna trött och med ont i huvudet. Sen att det kom en massa snö igen när man bara vill ha vår och värme gör inte saken bättre. Ska ner till Blekinge på lördag men vill inte köra i en massa snö. Är ju egentligen inget problem för dubbdäcken är ju på. Men det är fortfarande jobbigt. Men har kört ner där i snö och skit innan så ska fan ner till Olofström. Sen har jag lite fint jag planerar att köpa på ikea så tänker inte missa det. Sen har jag ingen tid att passa så kan ta det lugnt hela vägen ner.