Bohojamie

Planerar och fixar.
Tänkte börja på att rensa i köket nu i veckan. Kommer rensa ut en massa och skänka och kasta en del. Min stil när jag flyttade in för nästan 10 år sen är ju inte något jag vill ha nu. Så det blir en storrensning och köpa nytt och fint. Plastsaker blir ju slitna med så det är dags för en del nytt. Sen blir det lite byteshandel med mamma med så får vi båda lite nytt. Åhh vad jag längtar till sommaren och mitt hus. Men nu är det bara en månad kvar ungefär.
 
 
Så trött på allt.
Var hos doktorn idag igen och fick en tredje penicillinkur för denna månaden. Men väntar på en remiss för operation nu så förhoppningsvis blir det redan nästa vecka. Måste göra det medan jag går på penicillin eller precis efteråt. Så känner mig lite nere nu för mår så dåligt av penicillinet. Blir trött och hängig som fan. Men det får fan gå denna gången med. Men unnar mig en lugn kväll i soffan med lite god vattenmelon. Sen hoppas jag att jag får sova redigt i natt och vakna utvilad imorgon.
 
 
Jag har för mycket böcker.
Har äntligen lyckats packa ner alla mina böcker i flyttlådor och jag har ingen aning om hur jag ska få plats med allt sen. Men det kommer jag lösa sen. Hade iallafall en bra dag igår med loppis och sen rensa och packa en massa. Sen avslutade jag dagen i soffan med att kolla på Mad Max 2.  Idag blir det att rensa och packa lite mer här hemma. Det kommer bli så skönt sen att ha det gjort och bara kunna fylla släpet med lådor och köra ut. Allt är planerat och organiserat och inga sura miner från de som hjälper mig.