0 Läs mer >>
Tänkte börja på att rensa i köket nu i veckan. Kommer rensa ut en massa och skänka och kasta en del. Min stil när jag flyttade in för nästan 10 år sen är ju inte något jag vill ha nu. Så det blir en storrensning och köpa nytt och fint. Plastsaker blir ju slitna med så det är dags för en del nytt. Sen blir det lite byteshandel med mamma med så får vi båda lite nytt. Åhh vad jag längtar till sommaren och mitt hus. Men nu är det bara en månad kvar ungefär.
 
 

Planerar och fixar.

0 Läs mer >>
Var hos doktorn idag igen och fick en tredje penicillinkur för denna månaden. Men väntar på en remiss för operation nu så förhoppningsvis blir det redan nästa vecka. Måste göra det medan jag går på penicillin eller precis efteråt. Så känner mig lite nere nu för mår så dåligt av penicillinet. Blir trött och hängig som fan. Men det får fan gå denna gången med. Men unnar mig en lugn kväll i soffan med lite god vattenmelon. Sen hoppas jag att jag får sova redigt i natt och vakna utvilad imorgon.
 
 

Så trött på allt.

0 Läs mer >>
Har äntligen lyckats packa ner alla mina böcker i flyttlådor och jag har ingen aning om hur jag ska få plats med allt sen. Men det kommer jag lösa sen. Hade iallafall en bra dag igår med loppis och sen rensa och packa en massa. Sen avslutade jag dagen i soffan med att kolla på Mad Max 2.  Idag blir det att rensa och packa lite mer här hemma. Det kommer bli så skönt sen att ha det gjort och bara kunna fylla släpet med lådor och köra ut. Allt är planerat och organiserat och inga sura miner från de som hjälper mig.
 
 

Jag har för mycket bö...

0 Läs mer >>
Förkylningen har passerat och jag har kunnat jobba idag. Men självklart ska besväret med benet komma tillbaka. Men lyckades få en tidigare tid hos kirurgen så ska dit på måndag. Så hoppas jag att de opererar skiten så fort som möjligt. Så har haft en väldigt jobbig och känslosam dag. Men de på jobbet är så bra så de låter mig vara ifred och gråta. Kunde gömma mig i vagnshallen och tömma vagnar istället för att vara ute vid eleverna. Så det var riktigt skönt. Sen fick jag träffa mamma efter jobbet vilket med var skönt. Det behövs ibland. Men hoppas på en bättre dag imorgon och sen är det äntligen helg.

Vill bli frisk snart.

0 Läs mer >>
Ligger hemma med feber och ont i halsen igen. Är tredje gången i år som jag är förkyld och börjar bli trött på det. Kan vara all stress i förra veckan som triggade igång det. Men ringde vårdcentralen för jag tvingade dem att ta ett blodprov sist jag var där för att se om jag hade någon skit i kroppen. Har gått några veckor nu och inget svar så ringde dem idag. Men de hade inte hittat några konstigheter alls. Så det är ju skönt att veta. Men så jobbigt att vara sjuk igen och hemma från jobbet. Men fick ett paket idag så det gjorde mig lite glad. Fick mina nya fina mobilskal.
 
 

Förkyld igen.

0 Läs mer >>
Spenderade dagen med att städa undan efter gårdagen tills Anders ringde. Han undade om jag ville ha hjälp med att få ut min moped till Bölminge idag. Jag ville verkligen ha hjälp med det för den måste ut till huset. Så fick avbryta städningen för en utflykt med honom. Så vi lastade upp mopeden på släpet och körde ut till huset. Så nu slipper jag tänka på det. Sen tog vi en runda till Alpackagården för en fika och kolla på söta alpackor. Så nu är jag trött som fan men ska bara fixa lite mat. Den står i ugnen så den är nog snart klar. Då blir det att äta och kolla på ett avsnitt av Morden i Midsomer.
 
 

Alpacka

2 Läs mer >>
Sitter ensam i min soffa och kollar på Morden i Midsomer efter att ha spenderat kvällen med familjen. Vi har firat min födelsedag och ätit danska munkar och umgåtts. Blev en promenad med och kollade på de söta kalvarna på gården. Nu är jag trött som fan så kommer nog somna i soffan medan jag kollar på Morden i Midsomer.
 
 

Firat min födelsedag.

0 Läs mer >>
Jag har jobbat över varenda dag denna veckan så är helt slut nu. Men är väldigt glad och nöjd för jag har fått min nya mobil idag. Så nu har jag äntligen en mobil som inte hänger sig och är jobbig hela tiden. Så har spenderat kvällen med att ladda ner alla appar och skit som behövs. Så nu känns det som min mobil.
 
 

Äntligen fredag.

0 Läs mer >>
Hittade ett bankomatkort på en parkering i förra veckan. Så lyckades googla ägaren och ringde upp henne. Hon blev så glad för att jag ringde och bad mig skicka det till henne. Så skickade iväg det till henne i Helsingborg direkt. Så idag fick jag ett fint kort och två trisslotter som tack av henne. Så snällt av henne. Hade sånt tur att jag vann 120kr med. Så jag blev väldigt glad. Så måste ha lite pluspoäng på karmakontot nu.
 
 

Pluspoäng på karmakon...

0 Läs mer >>
Har haft en så rolig dag idag med födelsedagsfika med jobbet i min trädgård efter jobbet. Bjöd hit dem på personalmöte och fika och kubbspel. Så vi hade det jättetrevligt i solen. Sen blev det ännu mer fika med en liten tårtdejt. Så nu har jag fruktansvärt ont i magen men det får det vara värt. Ska ta en skön dusch nu och sen göra lite tea. Blir en väldigt lugn kväll för min del nu.
 
 

It's my birthday!

0 Läs mer >>
Min mobil har krånglat ett tag nu. Den måste laddas hela tiden och hänger sig och är allmänt slö. Så nu fick det bli en ny mobil. Så hittade en billig Sony som får duga så länge. Jonny har Sony och är nöjd med det så skadar ju inte att testa. Men kommer sakna min Samsung. Eller så är Sony så jävla bra att jag fastnar för det helt. Ska bli skönt med en ny mobil iallafall så jag slipper störa mig på det. Orkar inte med saker som krånglar eller går sönder nu. 

Födelsedagspresent ti...

0 Läs mer >>
Har haft fullt upp med att rensa och sortera hela helgen. Var ute och kollade på huset igår och det är så mysigt. Ser fram emot att få ett stort kök och en dusch som fungerar. Men största delen av helgen har jag rensat här hemma i lägenheten. Tömde min walk in closet på alla mina kläder så jag kan ställa in alla flyttlådor där så länge. Vill inte bo i kaos med en massa lådor överallt. Så det känns väldigt bra. Ska ju inte flytta förrän om typ två månader. Men tiden kommer nog gå väldigt snabbt så lika bra att börja nu. Har ju en del att rensa så kommer bli många rundor till tippen och Erikshjälpen.
 
 

Vilken lång helg.