Bohojamie

Vilken lång vecka.
Känns som veckan aldrig skulle ta slut. Blev förkyld och fick spendera några dagar hemma från jobbat. Höll på att tråka ihjäl men överlevde det med. Har fortfarande hosta som fan men kunde jobba torsdag och fredag. Igår blev det Ullared med mamma och Mats för att shoppa lite. Kom hem med nästan allt på listan plus julklappar till alla och lite annat roligt. Men usch vad det tar energi att gå runt där. Så somnade i soffan vid nio igår framför Dallas. Är fortfarande helt seg i kroppen men har fått lite gjort här hemma idag och nere i pappas hus. Så är nöjd med dagen vilket är skönt. Imorgon blir det tillbaka till jobbet och jag hoppas verkligen inte att det börjar snöa igen. Ska fixa vinterdäcken på tisdag så det får gärna inte komma mer snö än. Nu är vägarna fina även om det är vitt i min trädgård efter snöandet i fredags natt. Så ingen snö på två dagar nu tack.
 
Hittade en fin låda att ha ved i. Så den står så fint i mitt kök nu. Ska bara fylla den med ved med.
 
Skapt för att bo i hus.
Jag är så mycket lyckligare och nöjdare med mitt liv sen jag flyttade till skolan. Nu känns det verkligen som jag slösade bort mitt liv innan. Varenda helg i lägenheten spenderades med att kolla på tv och somna i soffan. Visst man ska ta det lugnt efter en vecka på jobbet men man måste vara nöjd med sig själv med. Nu spenaderar jag helgerna med att fixa med huset och trädgården och går till sömns nöjd efter en dag med hårt arbete. Nu slappar jag hellre på jobbdagarna och tar det lugnt när jag kommer hem för att ha fullspäckat att göra på helgerna. Denna helgen har bestått av loppisrunda, gräva upp en rabatt och få bort alla löv från trädgården. Jag känner verkligen att jag har varit duktig och gjort nytta när kvällen kommer. Jag mår så mycket bättre av det och kroppen mår bra av den träning jag får av det. Det tar på krafterna att gräva upp en rabatt full med ogräs och buskar helt själv. Alla som varit vid mitt hus på hösten vet hur jävla mycket löv där är att få bort. Så lövblåsen har fått gå varm idag och jag är helt skakig i armarna efter att ha burit omkring på den. Jag har fått hela baksidan fixad och fin och nu väntar jag på batterierna ska ladda innan jag tar tag i sidorna på huset. Kommer inte hinna ta allt idag men måste ju spara lite till nästa helg med. Men det viktiga är att jag kan gå till sängs nöjd och lycklig ikväll efter allt jag åstadkommit idag. 
 
 
Vilken lång vecka.
Har varit den längsta veckan på länge. Jag har haft ont i kroppen som fan och gjort en massa yoga för att bli av med det. Nu har jag bara lite ont i knät kvar. Får bli en kur med tigenbalsam på den. Jag har lämnat in bilen som krånglade lite vilket inte var roligt. Men skönt att det var ett lätt problem som inte var för dyrt. Sen ska jag lämna in den igen den 25 för att fixa det sista de hittade på servicen. Sen ska min bil vara tipptopp och förhoppningsvis redo för vintern. Igår hade vi besök av min faster och hennes man för de skulle köpa en av pappas motorcyklar. Så hade en trevlig eftermiddag med dem och Jim som är i Bölminge. Men var lite sorgligt att sälja motorcykeln men vet ju att den kommer till det bästa hemmet. Idag har jag dragit fram grästrimmern och gjort fint i trädgården här hemma. Så nu är jag trött och ska bara elda och fixa lite matlådor. Sen blir det att bädda ner sig i soffan resten av kvällen. Så blir en lugn kväll nu för jag orkar inte mer.