Bohojamie

Pysselkväll.
Hade en långdag inne i stan igår. Stack in för att klippa mig vid elva och efter det var det fullt upp. Blev en loppisrunda med mamma, Mats och Nicolina och jag hittade en massa fint. Sen blev det att kasta i sig lite lunch och vila innan jag skulle hem till Lindah. Vi var ett helt tjejgäng som pysslade och fixade dekorationer till Lindah och Olofs bröllop. Jag var stressad som fan i kroppen hela dagen. Så kom man hem till dem och fick en stor mugg med tea och trevligt sällskap. Det var så skönt att få pyssla och bara koncentrera sig på uppgiften framför sig. Så all min stress försvann efter det och det var så skönt. Jag kanske inte var så roligt sällskap för jag sa inte så mycket men det var så skönt att bara få vara där och känna stressen släppa. 
 
 
 
Fredagstrött.
Skulle bara vila lite när jag kom hem och sov till sju. Så vaknade och var helt borta och allt som skulle göras har inte blivit gjort. Men har iallafall hämtat ved och fått igång elden sen får jag ta det andra en annan dag. Imorgon blir det en heldag inne i stan. Ska klippa mig och på loppisrunda och sen blir det hem till Lindah för pyssel. Så kommer bli en riktigt rolig dag bortsett från klippningen. Men är sju månader sen nu så det är dags. Men ikväll blir det bara lugnt framför en film. 
Yoga.
Äntligen lyckades jag ta fram yogamattan och köra ett pass. Har inte riktigt haft tiden innan eller tagit mig tiden. Men nu blev det ett skönt pass och kunde stretcha ut ryggen lite. Imorgon är det redan fredag och jag längtar så. Veckan har gått snabbt som fan men vill ha helg och förhoppningsvis kunna sova lite bättre. Har varit fullmåne så sömn har det inte blivit mycket av i veckan. Men det blir bättre och bättre för varje natt så det är skönt.