Bohojamie

Hur stor är chansen.
När jag skulle köra hem från jobbet idag så står pappas bil som vi sålde för en månad sen parkerad mittemot min. Hur stor är chansen att den dyker upp just på mitt jobb och parkerad just framför min så jag absolut inte kan missa den. Blev så chockad att jag nästan började gråta. Pappas fina bil hos någon annan. Visst det är skönt att den blir använd och tas omhand om. Men det är ju pappas bil. Kan verkligen inte släppa det. Är väl ett sätt för pappa att visa att han finns hos mig. Brukar vara trasiga lampor och böcker som står upp och ner. Men nu var det hans fina bil.
 
 
Så jävla trött.
Jag har varit helt slut efter jobbet hela denna veckan. Har inte orkat med någonting och bara velat sova. Så har inte orkat med att ens sätta igång datorn. Det tar på krafterna att både börja tidigt och jobba sent varenda dag. Men nu har iallafall halva veckan gått och ska nog orka med två dagar till. Får fan hitta lite extra energi så jag orkar två dagar till. 
 
Fullt upp idag.
Har spenderat dagen med att städa hela lägenheten, tvätta, diska och laga matlådor till hela veckan som kommer. Har tema vecka på jobbet nästa vecka och jag tror det kommer bli en massa stress och övertid för oss. Så att ha fixat allt detta idag gör att mina kvällar kommer bli stressfria och sköna. Så jag är verklign nöjd över min dag. Jag kommer somna som en stock i natt. Längtar efter sängen nu.